Čerpadla a elektrocentrály Heron

02.01.2012 16:10

heron čerpadloČerpadla Heron jsou ideálním pomocníkem při zavlažování zahrad a polí, přečerpávání větších objemů vody, jako jsou bazény, rybníky, požární nádrže apod. Kalová čerpadla jsou uzpůsobena k čerpání kalné vody s příměsí pevných částic a lze je tedy použít pro čerpání vody z výkopů, septiků, kanalizací či pro odčerpání záplavové vody. Ucelená nabídka čerpadel Heron uspokojí i náročného zákazníka.

 

Čerpadla motorová vodní proudová - důraz na objem přečerpané vody
Tlaková  čerpadla Heron - důraz na výšku výtlaku či schopnost vyvinout vysoký tlak při připojení  k systému
 
Čerpadla Heron jsou vybavena osvědčeným 4-taktním motorem Heron s tranzistorovým, 
bezkontaktním zapalováním. Kompaktní konstrukce čerpadla, využívající pevné a lehké slitiny, eliminuje použití převodových řemenů či řetězů a zajišťuje tak zvýšenou spolehlivost a jednoduchou údržbu. Hřídel čerpadla je osazena vysoce kvalitním keramickým kluzným těsněním s příměsí silikonu. 
Všechny typy čerpadel Heron jsou vybavené systémem automatické ochrany při nízké hladině oleje. Sací koš zamezuje nasátí příliš velkých pevných částic a nečistot a chrání tak čerpadlo před ucpáním.
Kalová čerpadla Heron se vyznačují robustní konstrukcí, zesíleným trubkovým rámem, v němž jsou uložena, a masivní litinovou turbínou, díky čemuž dosahují velké odolnosti proti mechanickému poškození.
Mimořádně silný motorčerpadla Heron jim umožňuje čerpat i velmi znečištěnou vodu s obsahem pevných částic až do průměru 25  mm. Standardně dodávaná pojezdová kolečka a rukojeť zaručuje snadnou manévrovatelnost i v těžkém terénu.

Rámové elektrocentrály HERON Elektrocentraly HERON mají ve své základní výbavě:

  • AVR (Automatic Voltage Regulation) systém automatického elektronického vyrovnávání napětí, které svou kvalitou výstupního napětí (vyhlazení do ±5%) umožňuje napájet jak běžné spotřebiče, tak jemnou elektroniku (UPS, PC, elektronářadí s regulací apod.)
  • Automatický systém kontroly hladiny oleje v případě nízkého stavu oleje v klikové skříni se  automaticky zastaví motor a tím zabrání jeho poškození
  • motor HERON je výkonný a spolehlivý, používá odlehčenou konstrukci a moderní materiály, díky nimž mají stroje nižší hmotnost
  • velká nádrž – ve standardním vybavení všech agregátů umožní provoz v rozmezí 8 až 15 hodin bez nutnosti doplňování paliva (závisí na zatížení), (neplatí pro plynové elektrocentrály) 
  • masivní rám – chrání elektrocentrálu před poškozenim a ulehčuje přepravu zařízení
  • výstup DC 12V – můžete použít jako nabíječku akumulátorů nebo jako zdroj 12V usměrněnéh
  • napětí voltmetr – zobrazuje aktuální stav napětí na výstupu z generátoru
  • palivoznak – umožňuje sledovat stav paliva v nádrži bez nutnosti jejího otevření (neplatí pro plynové elektrocentrály)

Nadstandardní vybavení elektrocentrály, které je součástí pouze některých typů:

  • digitální měřič motohodin – jsou jím vybaveny všechny generátory s jmenovitým výkonem nad
  • 2kW. Umožňuje především jednoduše sledovat servisní intervaly.
  • AGM baterie – jsou jí vybaveny všechny elektrocentrály s elektrickým startováním
  • svařování – možnost připojení 
  • svařovacího agregátu
inteligentní plyn – inteligentní regulace chodu motoru zajišťuje optimální otáčky motoru v závislosti na jeho zatížení elektrickými spotřebiči. Snižuje tím spotřebu paliva až o 40%. Elektronická kontrola generátoru – sleduje a řídí procesy v elektrické i motorové části přístroje. V případě mezních hodnot jednotka generující proud automaticky vypne, tak aby nedošlo kzničení stroje. Poté, co se hodnoty dostanou do normálního stavu, ji opět spustí.
Jemná elektronika – umožňují připojení jemné elektroniky včetně lékařských přístrojů

 

Čerpadla

Čerpadla

09.01.2012 17:39
  Čerpadlo nebo pumpa je mechanický stroj, který dodává kinetickou, potenciální, nebo tlakovou energiitekutině, která skrz něj protéká. Poháněno bývá obvykle jiným strojem –...

Čerpadla a elektrocentrály Heron

02.01.2012 16:10
Čerpadla Heron jsou ideálním pomocníkem při zavlažování zahrad a polí, přečerpávání větších objemů vody, jako jsou bazény, rybníky, požární nádrže apod. Kalová čerpadla jsou uzpůsobena k...

Čerpadla

28.12.2011 15:05
V jarním období jsou čerpadla velice žádáná pro vyčištění sklepů a dalších prostor. Tam kde byl sníh přes zimu, nebo kde byl na vršen pomocí sněhové frézy, tam odtékají potoky vody. Čerpadla pro...

Podlahy, Tapety | Motorové pily blog | fréza na sníh a sněhové frézy sněhová fréza zahradní traktory Sněhové frézy prodej Praha