Mountfiled a sněhové frézy

25.08.2011 16:18

Po loňské sněhové nadílce jsou do česka přivážené  do Česka prvotřídní americké sněhové frézy.

Palcový titulek na stránkách Mountfiled oznamuje že

Nákladní lodě z USA přivážejí tisíce sněhových fréz

využito textu a zprávy z https://www.mountfield.cz 15.8

Nové sněhové frézy již zařazuje do jeho srpnové a zářijové nabídky zboží.

Návaly sněhu minulou zimu a obrovský loňský zájem zákazníků – důvod, proč přístavem Hamburk proudí desítky kontejnerů plných sněhových fréz. Jejich cílová stanice je jasná – centrální sklad Mountfieldu – největšího prodejce sněhových fréz v ČR a SR. „Po loňských veleúspěšných prodejích sněhových fréz jsme nemohli nic ponechat náhodě a na letošní zimu musíme být znovu 100% připraveni. Vždyť zákazníci k nám už od července volají a ptají se po frézách. A to je teprve léto!,“ říká produktový manažer Mountfieldu František Turek.  

Některé sněhové frézy putují sice ještě po moři, ale většina už čeká v prodejnách na svého zákazníka. A zájem je veliký. Vždyť jen uprostřed léta prodal Mountfield již více než tisíc strojů, což je zcela nevídané.

„Lidé dobře vědí, že čím dříve si frézu koupí, tím více mohou ušetřit. To je logické. S přibližováním zimy požene totiž extrémní poptávka po sněhových frézách jejich ceny vzhůru a navíc budou přebrané. A v mimořádné nabídce nyní zákazníci frézu pořídí se slevou“ říká František Turek.

Které sněhové frézy jsou připravené, jaká je jejich kvalita a cena?  Ceny sněhové frézy jsou všeobecně u Mountfiledu vyšší než u jiných prodejců porovnámeli kvalitu.

Koupit


Podlahy, Tapety | Motorové pily blog | fréza na sníh a sněhové frézy sněhová fréza zahradní traktory Sněhové frézy prodej Praha