Vývoj ceny sněhové frézy MTD ME 66

13.09.2011 10:15

Vývoj ceny sněhové frézy MTD ME 66 za poslední více jak rok. Sněhové frézy značky MTD patří mezi kvalitní nečínské sněhové frézy , výroba Kanada a Evropa. MTD ME 66 se šířkou záběru 66 cm sentimetrů patří mezi širší frézy, které jsou již vhodné pro příjezdové cesty. Frézu pohání spalovací motor 4 taktní, výkono motoru je 7,3 koňských sil. Obsah motoru frézy je 277 cm3 kubických centimetrů. Průměr šneku frézy je 30cm a uáběr 66c.  Pohon: ANO . Sněhová fréza MTD ME 66 je vyrobena v barvě černá a červená barva. Elektrostartér 230V funguje zapojením do zásuvky - pomocí prodlužovačky. Po nastartování frézy lze již odpojit od přívodu proudu.

Účinný halogen sněhové frézy je vhodný pro práci za šera, či zhoršených viditelnostních podmínek. Natáčení výhozového komínku lze joystickem, zvýšený odhozový komínek, velká nádrž a další praktické prvky dělají z této frézy optimálního pomocníka do středně těžkých podmínek. Konstrukce ovládacího panelu frézy je snadno dostupná a přehledná. Obsluha může jednoduše zvolit optimální rychlost pojezdu frézy.

Graf ceny produktu MTD ME 66 poskytuje server Heureka.cz


Podlahy, Tapety | Motorové pily blog | fréza na sníh a sněhové frézy sněhová fréza zahradní traktory Sněhové frézy prodej Praha